Rólunk

Számunkra az edzés már nem csak a testi esztétikusság irányába halad. Sőt. Az már csak mellék termék. A lelki és testi erő az, amelyek miatt “kínozzuk” magunkat. Az idéző jel jogos, mert az edzés nevű “kín” talán a legszebb dolog, amit az ember megtapasztalhat. Számtalan célunkat elérve a motivációnk is egyre inkább gyarapszik. Kíváncsian és kissé türelmetlenül várjuk, hogy mit tudunk kihozni magunkból…Szóval az edzés egy olyan dolog, ami folyamatos tanulásra késztet bennünket. Nincs megállás. Egy dologban bízunk igazán: Hogy ez életünk végéig kitart.

Továbbá reméljük, hogy oldalunk segítségére lehet kezdő, amatőr (hobbi) sportolók számára. A SufniGym név egy olyan koncepciót, “filozófiát” takar, ami azt igyekszik sugallni az oldal látogatóinak, hogy igen is vannak alternatívák arra nézve, hogy sportoljon az ember. Nem feltétlenül szükséges a legdivatosabb, legjobb minőségű eszközökkel edzeni. Nem feltétlenül szükséges mindenből a legjobbat beszerezni.

A testi és szellemi erőhöz, egészségéhez -és akinek fontos az esztétikussághoz- mindenkinek joga van. Mi gyakran úgy gondoljuk (főképp elfogultságból), hogy legalább egy minimális szinten minden embernek -akit nem gátol valamilyen betegség vagy fogyatékosság a mozgásban- sportolnia, mozognia kellene.

Senkit sem kényszeríthetünk és nem is akarunk kényszeríteni, arra hogy sportoljon. Viszont szeretnénk az embereket fellelkesíteni a testmozgás, testedzés, sportolás iránt. Szeretnénk a lehető legjobb és leghasznosabb információkkal ellátni őket (Téged). Ezért pedig minden tőlünk telhetőt meg is teszünk.

Szívesen segítünk bárkinek, amiben csak tudunk. Az edzéssel, táplálkozással, motivációval és egészségmegőrzéssel kapcsolatos ismereteink egyre inkább bővülnek és minőségükben javulnak. Folyamatos fejlődésen, önfejlesztésen megyünk keresztül, hogy minél inkább ki tudjuk szolgálni a lehető legtöbb ember igényét.

Vannak nézeteink, elveink, amelyeket nem változtatunk meg. Az egyik ilyen elv, hogy igyekszünk sokrétűek lenni, de nem igazán az aktuális trendeket követve. Másik elvünk, hogy a tudásunkat megosszuk a többi emberrel, főleg olyanokkal akiknek korlátozott lehetőségek állnak a rendelkezésünkre. Még egy további fontos elvünk az, hogy minél inkább használható tartalmakkal töltsük fel blogunkat. Ez utóbbira ügyelünk a leginkább, persze az “aki dolgozik hibázhat” elvet is figyelembe véve.

Bízunk benne, hogy Minden Kedves Látogató és Olvasó megtalálja itt azt, amire szüksége van. Nagyon sok sikert kívánunk Mindenkinek az edzéssel, egészségével, boldogságával kapcsolatos céljainak elérésben!

A Sufnigym csapata!